Amelberga Vita Noor Prima Astuti

vitaVita Noor Prima Astuti, M.Hum.

• Gelar                                 :   S.Pd., M.Hum.
  • Departemen/Prodi         :   Ilmu Komunikasi
  • Fakultas                           :   Ilmu Sosial dan Politik
  • NIP  /  NPP                     :   10.97.643
  • Jabatan Fungsional        :   Dosen
  • Jenis  Kelamin                 :   Perempuan
  • Tempat, Tanggal  Lahir :   Yogyakarta, 10 Juli 1973
  • E- Mail                             :   vita@staff.uajy.ac.id, amelberga.vita@gmail.com
  • Bidang  Kepakaran         :   Pendidikan Bahasa Inggris, Kajian Budaya dan Gender
  • Minat  Peneli tian           :   Bahasa, Budaya, Gender , Media, dan Perkotaan
  • Bidang  Unggulan           :   Bahasa, Budaya dan Gender

Judul On-going dissertation: Transformations in Urban Contexts in Contemporary Asian-Australian Writing

Penelitian  yang  Telah Dilakukan  (5  Tahun  Terakhir)  :

1. –

Publikasi   Karya Ilmiah;  Buku,   Artikel,  Jurnal,   Makalah,  Presen tasi,   Paten/ Hak  Cipta   (5  Tahun  Terakh ir):

1. 2011. “Memory and the City”, presented at Postgraduate Colloquium at School of English, Communications and Performance Studies, Monash University in December 2011.
  2. 2012. “Women Writing the City in Contemporary Asian-Australian and Indonesian Narratives”, presented at Monash Asia Institute at Monash University in May 2012.
  3. 2012. “City as a Space of Negotiation in Anggraeni’s Journeys through Shadows”, presented at International Conference of Association for Study of Australian Literature 2012: ‘The Colonies’, at Victoria University of Wellington, New Zealand in July 2012.
  4. 2012. “No Borders: Representing National Boundaries in Chinese-Australian Women’s Writing”, presented at International Australian Studies Association 2012 Biennial Conference: ‘Border Breach’: Australia and the Global Circulation of Ideas in December 2012.
  5. 2013. “Reincarnation: the Orientalist Stereotypes”, presented at Association for Study of Australian Literature 2013: ‘DisLocated Readings’ at Monash University in February 2013.
  6. 2013. “Anak dan Tayangan Kekerasan di Televisi”, Bernas Jogja, 14 Mei 2013.
  7. 2013. “Warna Ungu dan Bias Gender”, Bernas Jogja, 2 Juli 2013.
  8. 2013. “Berkendara yang Berbudaya“, Bernas Jogja, 3 Desember 2013.
  9. 2014. “Reincarnation: the Orientalist Stereotypes”, a journal article for Journal of the Association for the Study of Australian Literature (waiting for publication).

Keanggotaan  Organisasi  Ilmiah :  –

Link facebook: https://www.facebook.com/vi77a